Skice otkrile obnovljeni Volkswagen Passat (foto)

26. Svibanj 2014.

Salon automobila u Parizu donijet će nam niz noviteta. On će nam otkriti i redizajniranu verziju aktualnog Passata čiji je dolazak Volkswagen najavio njegovim prvim skicama. Sudeći prema njima Passat dobiva agresivniji izgled koji mu donose nova prednja maska i svjetla, a sportska tema nastavlja se i straga gdje Passat sada izgleda kao četverovratni kupe okićen dvostrukim ispušnim topovima i istaknutijim lukovima kotača…

Volkswagen je objavio prve skice redizajniranog Passata. Ono što je očito jest da će on biti znatno agresivniji nego aktualni primjerak. Je li Volkswagen dotjerao i njegovu unutrašnjost za sada ne možemo znati jer nam društvo iz Wolfsburga nije serviralo skice njegove putničke kabine. Ono što možemo očekivati je nova instrument ploča i nadograđena multimedija, a sasvim sigurno i novi materijali, te nove kombinacije boja.

Kada su motori u pitanju Passat će vjerojatno dobiti novi 2.0-litreni TDI s 240 KS i 500 Nm okretnog momenta koji bi trebao biti uparen sa sedam-stupanjskim DSG-om. Kasnije sljedeće godine vjerojatno nam dolazi i plug-in varijanta obnovljenog Passata koja će raspolagati s kombiniranih 204 KS.

ostale novosti

Radno vrijeme

Radno vrijeme 

    0 - 24

Kontakt podaci

Možete nas kontaktirati
na email:
tdizel@tdizel.com